BEKIJK AL ONZE

MOGELIJKHEDEN

BEKIJK AL ONZE

MOGELIJKHEDEN

Polaroid fotograaf in pak

DIGITAAL NAGESTUURD

Na het evenement worden de polaroids digitaal nagestuurd

De foto's die worden gemaakt tijdens het evenement zijn van uitstekende kwaliteit. Om na afloop van het evenement de foto's ook voor andere (commerciële) doeleinden te gebruiken sturen wij de foto's van het evenement digitaal op. Zo sla je twee vliegen in één klap! Een blijvende herinnering voor je gasten aan het evenement en tevens zijn alle foto's digitaal beschikbaar.

UNIEKE FOTOFRAMES

Een customized polaroidframe die bij je evenement aansluit

De frame rondom de polaroid kan op verzoek aangepast worden, zodat deze perfect aansluit bij het evenement. Erg leuk als herinnering voor bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag, maar ook uitermate geschikt als reclame uiting voor jouw bedrijf! Geef je wensen door aan ons en wij zorgen ervoor dat je een unieke polaroidframe krijgt.

Man met polaroid camera
Polaroid fotograaf verkleed

GALA-BAL TOT THEMAFEEST

Onze fotografen kleden zich geheel volgens de dresscode!

Elk evenement vraagt om een andere manier van kleden. Onze fotografen zijn voor ieder evenement voorbereid en wij kleden ons dus altijd volgens de dresscode! Of het nu gaat om een gala-bal of om een Super Mario themafeest, wij zijn altijd juist gekleed. Laat het ons natuurlijk wel even weten indien jouw evenement vraagt om speciale kleding.

Polaroid fotograaf verkleed

DIVERSE PAKKETTEN

Geen standaardpakketten, ieder feest is uniek!

Elk feest of evenement is natuurlijk anders. Het ene moment maken wij polaroids voor 5000 gasten en op het andere evenement voor 15, op het ene feest gebruiken wij 1000 polaroids en de ander 100. Juist daarom bieden wij geen standaardprijzen aan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor de prijzen!

Polaroid fotografe